Bij OLV Ter Velbloemen geloven we in de kracht van samen zijn en samen doen. Onlangs hebben onze bewoners, medewerkers en vrijwilligers hun handen uit de mouwen gestoken voor het goede doel. In het kader van de actie "Bake with Love" hebben we met veel plezier en liefde cupcakes gebakken om geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar dementie en de opleiding van dementie-experten.

Samen creëerden we een scala aan kleurrijke en smakelijke cupcakes. Deze lekkernijen werden vervolgens verkocht op de markt van Scheldewindeke. Het resultaat was overweldigend: een prachtig aanbod van lekkernijen, een succesvolle verkoop en, bovenal, een mooie bijdrage voor Stichting Alzheimer Onderzoek.

Het was hartverwarmend om te zien hoe de bewoners actief betrokken waren bij dit project, hun creativiteit in de cupcakes staken, en met trots hun baksels aan de bezoekers van de markt presenteerden. We zijn dankbaar voor de steun van de enthousiaste kopers die bijgedragen hebben aan het succes van de actie.

Op woensdag 25 september staan we nog een tweede en laatste keer op de markt van Scheldewindeke met onze zelfgebakken cupcakes. Kom dus zeker eens langs.

Dank aan iedereen die heeft geholpen en bijgedragen aan deze mooie actie!

Meer foto's van ons bakavontuur vind je hier!