We hebben de afgelopen tijd opnieuw veel leuke evenementen meegemaakt en brengen jullie hiervan graag op de hoogte:
De school van Mariagaard kwam langs om leuke kaartjes te knutselen met de bewoners. Wat een plezier om te zien hoe jong en oud samen creatief bezig zijn. In juni vond ook de officiële opening plaats van 't Winkeltje en trakteerden we met heerlijke ijsjes.
De demiclowns brachten onlangs een bezoek aan De Zilverlinde. Ze gingen mee in het verhaal van de bewoners en maakten de dag onvergetelijk voor hen. We vierden ook Vaderdag met een heerlijk ontbijt en een geschenk voor alle mannelijke bewoners.
De heerlijke, koude schotel als feestmaaltijd zorgde voor een gezellige sfeer tijdens de warme zomerdag. We gingen daarnaast ook op bezoek voor het zomerfeest in WZC Sint-Franciscus te Brakel en OLV Ter Veldbloemen.

Wat een geweldige tijd! Eerst genoten we van de Vlaamse kermis met al zijn heerlijke lekkernijen en leuke attracties zoals de schminkstand, volksspelen en het springkasteel. Muzikanten Franky & Etienne zorgden voor veel ambiance.
Op dinsdag 25 juni maakten we een onvergetelijke uitstap naar Pairi Daiza, waar we de meest bijzondere dieren zagen en van de prachtige natuur genoten.
En alsof dat nog niet genoeg was, hebben we ons ook helemaal uitgedost als echte Rode Duivels-supporters om onze helden aan te moedigen tijdens het EK voetbal.
Bedankt aan iedereen voor de hulp en medewerking om deze momenten zo speciaal te maken!

De volledige fotoreeks kan u raadplegen via de volgende link: https://www.facebook.com/profile.php?id=100054562924394