Beste familie en bezoeker,                                                                                               14/12/2020

 

 

Donderdag 10/12/2020 vond er opnieuw een collectieve testing plaats van al onze bewoners en medewerkers.

 

Het testmateriaal werd aangeleverd door het Agentschap Zorg en Gezondheid. De testen werden bij onze medewerkers afgenomen door Liantis, onze Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op het Werk. Bij de bewoners werden de testen afgenomen door onze CRA Dr. Van Der Stockt met hulp van een aantal interne verpleegkundigen.

 

Inmiddels hebben wij alle resultaten ontvangen en kregen wij het goede nieuws dat alle afgenomen testen negatief waren. Dit met uitzondering van twee personen die de ziekte eerder al hadden doorgemaakt waardoor de test een afwijkend resultaat gaf, doch zonder enig risico naar besmetting toe.

 

Wij zijn zeer tevreden met dit resultaat en willen de bezoekers en onze medewerkers nogmaals bedanken voor hun inzet in de strijd tegen het virus.

 

Voor verdere vragen of bemerkingen kan u ons steeds contacteren op info.sj@groepsf.be of via het nummer 053/83.46.30.

 

Wij volgen de coronacrisis op de voet op en zullen steeds trachten om, waar toegestaan en mogelijk, de nodige versoepelingen door te voeren.

 

 

 

Alvast bedankt voor uw steun.

Directie, CRA en medewerkers van WZC Sint-Jozef