Beste medewerkers, vrijwilligers, bewoners, familieleden en sympathisanten,

Ingevolge de Coronacrisis hebben we tot op heden nog niet het juiste moment gevonden om de gepaste communicatie te voeren rond de aanstelling van de nieuwe directies in respectievelijk Haaltert (Sint Jozef) en Oosterzele (OLV Ter Veldbloemen & De Zilverlinde).

In totaal stelden zich 18 personen kandidaat voor de openstaande vacatures van directeur. Na een objectieve selectieprocedure onder begeleiding van een extern HRM-expert, benoemde de Raad van Bestuur in unanimiteit volgende kandidaten:

  • Dhr. Christophe Temmerman (37 jaar) start op 8 juni a.s. in Sint Jozef Haaltert en volgt Dhr. Jean-Marie Van Cauwenberge op, die in juli met pensioen gaat. Christophe is licentiaat in de handelswetenschappen en thans werkzaam als administratief-financieel coördinator in een voorziening voor personen met een handicap.
  • Mevr. Tine T’Kindt (55 jaar) start op 1 september a.s. in OLV Ter Veldbloemen & De Zilverlinde Oosterzele. Zij volgt Mevr. Leen Van Der Linden en Dhr. Christian Geenens op, die respectievelijk in oktober 2020 en juli 2021 met pensioen gaan. Tine is verpleegkundige en licentiaat in de ziekenhuiswetenschappen en heeft reeds in meerdere woonzorgcentra de functie van directeur uitgeoefend.

We zijn ervan overtuigd met beide personen een prima keuze te hebben gemaakt, waarbij de warme zorg aan de bewoners en de respectvolle omgang met de medewerkers verder gewaarborgd blijft en waarbij de dynamiek op het niveau van de VZW verder kan worden uitgebouwd. Wij heten Christophe en Tine dan ook van harte welkom binnen onze Groep.

Van deze gelegenheid willen wij ook gebruik maken om onze bijzondere dank en appreciatie te betuigen aan de uittredende directeurs, die zich de laatste maanden van hun beroepsloopbaan ongetwijfeld anders hadden voorgesteld, maar die desalniettemin ongelooflijke inspanningen hebben geleverd om hun teams en hun bewoners doorheen deze Coronacrisis te loodsen.

Last but not least gigantisch veel dank aan alle medewerkers voor de enthousiaste en deskundige inzet, alsook aan alle bewoners, families en sympathisanten voor de deugddoende steunbetuigingen. Samen sterk !!

Namens de Raad van Bestuur van VZW Groep Sint Franciscus